Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@19:46:06 GMT

قیمت گوجه سبز در سیاه بهار البرز به 90 هزار تومان رسید

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۶۷۳۶

قیمت گوجه سبز در سیاه بهار البرز به 90 هزار تومان رسید

رئیس اتحادیه میوه فروشان البرز در خصوص قیمت نوبرانه‌های فصل گفت: گوجه سبز در حال حاضر کیلویی۹۰ هزار تومان است که همین قیمت تا هفته آینده 2 برابر کاهش پیدا خواهد کرد.

محمدرضا فلاح در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در خصوص افزایش قیمت پیاز در هفته‌های اخیر گفت: پیاز تا ۱۵ فروردین ماه صادر می‌شد؛ به جز صادرات، بارش‌های اخیر هم باعث افزایش قیمت پیاز شده و جلوگیری از صادرات هم تأثیری در قیمت آن نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: بارش‌ها در خوزستان به خصوص منطقه دزفول باعث شده کشاورزان در برداشت محصولات دچار مشکل شوند و نتواند محصولات را به حالت قبل برداشت کنند. البته فصل برداشت پیاز مناطقی مانند جیرفت و جهرم به پایان رسیده و در حال حاضر باید کمی صبر و تحمل داشته باشیم تا پیاز دزفول برداشت و به بازار برسد.

فلاح در ادامه اعلام کرد: قیمت هر کیلو پیاز درجه یک در حال حاضر ۱۲ هزار تومان است که امیدواریم در چند روز آینده شاهد کاهش قیمت پیاز هم باشیم.

وی در خصوص قیمت موز هم اعلام کرد: موز چون یک محصول وارداتی است نباید با دیگر محصولات مقایسه شود و قیمت آن هم همیشه به طور تقریبی کیلویی یک دلار بوده است و با افزایش یا کاهش قیمت ارز قیمت موز هم تغییر می‌کند و ثابت نیست.

فلاح در ادامه اظهار داشت: سال گذشته در چنین روزهایی شاهد بارش برف و باران سنگینی بودیم که حدوداً هفت استان تولید کننده سیب را تحت تأثیر قرار داد و باعث افزایش قیمت سیب شد، امسال هم اگر سرمازدگی تکرار نشود شاهد کاهش قیمت خواهیم بود. قیمت سیب درجه یک هم اکنون ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه میوه فروشان البرز در خصوص قیمت نوبرانه‌های فصل گفت: قیمت نوبرانه‌ها هم تا هفته آینده کاهش قیمت چشمگیر خواهد داشت، گوجه سبز در حال حاضر کیلویی ۹۰ هزار تومان است که همین قیمت تا هفته آینده دو برابر کاهش پیدا خواهد کرد.

فلاح در ادامه اظهار کرد: فصل در حال تغییر است و این دوره به اصطلاح سیاه بهار است چون میوه خاصی ندارد، نوبرانه‌ها هنوز به طور کامل به بازار نیامده‌اند و قیمت تقریباً بالایی دارند، میوه‌های زمستانی هم تقریباً به اتمام رسیده است بنابراین مردم حدوداً ۱۰ تا ۱۵ روز صبر کنند بازار میوه متعادل خواهد شد.

وی افزود: البته صادرات هنوز به طور ۱۰۰ درصد به پایان نرسیده است؛ کشورهای همسایه تشنه واردات محصولات ما هستند از طرفی ارزش پول ملی ما هم کاهش پیدا کرده است بنابراین کمی افزایش قیمت میوه در این فصل طبیعی و عادی بوده اما به دلیل شرایط موجود این افزایش قیمت‌ها بیش از پیش نمایان است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه البرز میوه های نوبرانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • (عکس) بخندیم یا گریه کنیم؟؛ میوه فروشی که روی گوجه سبز برچسب هندوانه زد
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • کاهش قیمت و افزایش خدمات در حج ۱۴۰۳
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا پایان اردیبهشت