Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-05@15:38:11 GMT

چرا پیروی از یک رژیم غذایی خاص در فصل بهار ضروری است؟

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۴۲۶۹

چرا پیروی از یک رژیم غذایی خاص در فصل بهار ضروری است؟

رکنا: رعایت یک رژیم غذایی مناسب در فصل بهار مانع ابتلای به آلرژی می شود.

حساسیت فصلی یکی از مشکلاتی است که با آغاز فصل بهار و گرده افشانی گیاهان، بسیاری از افراد را درگیر می‎کند، به منظور کاستن از شدت حساسیت‎های فصلی، پیروی از یک سری رژیم‌های غذایی خاص ضروری است.

دکتر «حسن فرهاد غیبی»، متخصص تغذیه  در این‌باره اظهار کرد: فصل بهار، فصل بیداری طبیعت بوده و با آغاز گرده‎افشانی گیاهان، برخی افراد دچار آلرژی می‎شوند، رعایت برخی رژیم‎های غذایی می‎تواند در کاهش شدت و پیشگیری از حسایت فصلی موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر ضرورت خودداری از استفاده از مواد غذایی کهنه و انبار شده گفت: برخی میوه‎های خارج از فصل مانند مرکبات، در فصل بهار نیز در بازار Store موجود هستند، اما ویتامین‎های این میوه‎ها به خصوص ویتامین C بسیار کم شده و ارزش غذایی چندانی نخواهند داشت، از این‌رو توصیه‎ می‎شود از میوه و سبزیجات تازه در این فصل استفاده شود.

وی با بیان این‌که برای پیشگیری از حساسیت فصلی و کاستن از شدت آن نیاز به تقویت سیستم ایمنی بدن است، گفت: ویتامین‎های A، C و زینک، نقش مهمی را در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا می‎کنند و استفاده از برخی گوشت‎ها، سبزیجات تازه و محصولات لبنی تا حد زیادی این مواد را برای بدن تأمین می‎کنند.

این متخصص تغذیه افزود: مصرف منابع غذایی و میوه‎هایی که منبع ویتامین هستند، گام موثری در پیشگیری از آلرژی به شمار می‌آید، ویتامین A در محصولاتی به رنگ‎های زرد، قرمز و نارنجی یافت شده و بتاکاروتن موجود در این محصولات در بدن، تبدیل به ویتامین می‎شوند.

وی در ادامه با اشاره به حساسیت برخی به میوه‎هایی مانند خربزه گفت: این افراد می‎توانند با جایگزین کردن سایر میوه‎ها و مصرف غذا بر حسب هرم غذایی، رژیم غذایی متعادل و مناسبی داشته و از حساسیت نیز پیشگیری کنند.

غیبی خاطرنشان کرد: توصیه می‎کنیم افراد، حتی‌الامکان از میوه‎های نوبرانه استفاده نکنند، چون اکثر این میوه‎ها نارس بوده و علاوه‌بر تحمیل هزینه‌‌ی زیاد به خریدار، از ویتامین‎های چندانی نیز برخوردار نیستند، از این‌رو مصرف آن به خصوص توسط گروه‎های پرخطر، کودکان و سالمندان، توصیه نمی‎شود.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران بازار Store غذا آلرژی رژیم غذایی کاهش رعایت نارس عکس دختر جوان زن ایران شوم سرقت مومیایی فیلم مرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت

به گزارش خبرآنلاین، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

تاثیر ویتامین B بر خلق و خو

به گزاش ایلنا، رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902665

دیگر خبرها

  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه